SALTELE ORTOPEDICE MOI SAU DURE?

Saltelele ortopedice au o duritate putin peste mediu, dar exista cazuri cind te poti juca ca aceasta duritate in cazul unor preferinte mai delicate ale clientilor. Cum poti alege o saltea mai dura sau mai moale? SalteaOrtopedica.md va poate indeplini cerintele si orice capriciu. Datorita componentei interioare a saltelei ortopedice acest criteriu poate fi schimbat. Spre exemplu daca doriti o saltea putin mai moale atunci  rezolvarea se gaseste in micsorarea de citiva centimetri a arcurilor interioare (blocului de arcuri), si cresterea in grosimea fisiei de paralon.

Astfel obtii o saltea mai moale, in plus noi folosim un paralon de calitate cu o densitate destul de inalta, iar riscul de lasare sau farimitare a paralonului practic este minim. In cazul in care doriti o saltea mai dura atunci se procedeaza invers se maresc arcurile, si se taie, micsoreaza din fisia de poliuretan.
Totusi sfatul nostru e sa optati pentru o saltea ortopedica clasica, cu duritatea putin peste mediu, aceasta fiind special conceputa pentru confortul dvs, un somn linistit si sustinerea corecta a coloanei vertebrale.