Totul desprea Salteaua Ortopedica

Cum să alegi salteaua pentru copilul tău

Alegere saltele copii

Salteaua copilului este o achiziție destul de importantă pentru sănătatea acestuia, astfel încât organismul său este în creștere. De aceea, salteaua pentru copil trebuie să fie confortabilă, calitativă și să asigure un suport corespunzător întregului corp. La fel există și alte criterii de care trebuie să ții cont atunci când procuri o saltea pentru copilul tău. Iată care sunt aceste criterii:

Citeşte mai departe: Cum să alegi salteaua pentru copilul tău

Întreținerea saltelelor memory

Saltele Memory Intretinere

Spuma de memory este un material dezvoltat de NASA în anii 60. Aceasta avea rolul de a diminua presiunea exercitată asupra corpui astronauților în timpul decolării și deja la începutul anilor ’90, acest material a fost încorporat și în componența saltelelor. În acest mod a fost creată o saltea moale, ce preia forma corpului, fiind nu doar confortabilă, dar și calitativă.

Citeşte mai departe: Întreținerea saltelelor memory

Saltele MemoPocket - Caracteristici

Saltea Memo Pocket

Cum știm deja, există o varietate enormă de saltele ce se clasifică în saltele cu arcuri și saltele fără arcuri. Pe lângă saltele cu arcuri simple Bonell și cele individuale Pocket, putem găsi și saltele MemoPocket.

Citeşte mai departe: Saltele MemoPocket - Caracteristici

Asigurarea unui somn liniștit prin respectarea unor sfaturi

Somn linistit

Somnul este un lucru extrem de important pentru sănătate. Pentru a avea parte de acesta și pentru a-ți asigura o noapte liniștită și odihnitoare, fiecare din noi trebuie evite și să respecte unele lucruri ce nu îți permit să adormi liniștit. De aceea, iată câteva sfaturi ce te pot ajuta.

Citeşte mai departe: Asigurarea unui somn liniștit prin respectarea unor sfaturi