Saltele din spumă cu memorie la prețuri ieftine

Găsiți acum la SalteaOrtopedică.Md, saltele din spumă cu memorie de la prețuri ieftine în Chișinău, Moldova.

În ultima perioadă, saltelele cu spumă cu memorie au devenit cele mai poftite saltele în magazinele noastre.

Saltea cu arcuri bloc sau arcuri individuale? Diferența între ele după confort și preț.

ARCURI BLOC VS INDIVIDUALEÎn acest articol vorbim despre diferențele între saltelele cu arcuri individuale și saltelele cu arcuri legate în blog. Principalele elemente care caracterizează acest tip de saltele sunt: elasticitatea saltelei, rezistența acesteia, și prețul de achiziție.

Necesitatea achiziționării unei saltele ce asigură o poziție corectă corpului

Asigurarea coloanei vertebrale

Așa cum știm deja, o saltea nepotrivită și poziția incorectă ce o oferă aceasta corpului poate împiedica șansa de a avea un somn relaxant și profund.

Iată de ce, uneori, ne putem trezi cu dureri de spate, iar calitatea și durata somnului nostru să fie redusă. Insuficiența de somn sau lipsa unei odihne calitative are un impact serios atât asupra sănătății fizice, cât și a celei psihice.

De ce să alegi salteaua din latex?

Saltele Latex

Unul dintre scopurile principale a omenirii este îmbunătățirea calității vieții.

Iată de ce, în orice aspect al vieții, se efectuează progrese tehnlogice, pentruca noi să ne bucurăm din plin de produse ce ne satidfac pe deplin necesitățile. Un aspect în care se fac îmbunătățiri este și calitatea somnului. Somnul depinde în mare parte de factorii ce îl influiențează, cum ar fi: tipl saltelei și somierei alese, modul de susținere a acesteea și diverse alte caracteristiclei s-au dezvoltat diverse tehnologii.

Saltele MemoPocket - Caracteristici

Saltea Memo Pocket

Cum știm deja, există o varietate enormă de saltele ce se clasifică în saltele cu arcuri și saltele fără arcuri.

Pe lângă saltele cu arcuri simple Bonell și cele individuale Pocket, putem găsi și saltele MemoPocket.

Cum să alegi salteaua pentru copilul tău

Alegere saltele copii

Salteaua copilului este o achiziție destul de importantă pentru sănătatea acestuia, astfel încât organismul său este în creștere.

De aceea, salteaua pentru copil trebuie să fie confortabilă, calitativă și să asigure un suport corespunzător întregului corp. La fel există și alte criterii de care trebuie să ții cont atunci când procuri o saltea pentru copilul tău. Iată care sunt aceste criterii:

Asigurarea unui somn liniștit prin respectarea unor sfaturi

Somn linistit

Somnul este un lucru extrem de important pentru sănătate.

Pentru a avea parte de acesta și pentru a-ți asigura o noapte liniștită și odihnitoare, fiecare din noi trebuie evite și să respecte unele lucruri ce nu îți permit să adormi liniștit.

De aceea, iată câteva sfaturi ce te pot ajuta.

Întreținerea saltelelor memory

Saltele Memory Intretinere

Spuma de memory este un material dezvoltat de NASA în anii 60.

Aceasta avea rolul de a diminua presiunea exercitată asupra corpui astronauților în timpul decolării și deja la începutul anilor ’90, acest material a fost încorporat și în componența saltelelor. În acest mod a fost creată o saltea moale, ce preia forma corpului, fiind nu doar confortabilă, dar și calitativă.