CUM SA COMAND O SALTEA ORTOPEDICA?

Există o varietate de moduri de comandare şi procurare a saltelelor ortopedice. SalteaOrtopedica.md va ofera citeva moduri  de a comanda, pentru a vă oferi posibilitatea de a folosi timpul raţional şi cît mai convenabil pentru dvs.
O primă variantă ar fi să ne faceţi o vizită la noi în oficiu, aici pe loc o să puteţi vedea saltele deja gata, monstre de saltele, saltele secţionate.   Veţi vedea calitatea materialelor, a husei , a miezului saltelei.  Veţi putea proba salteaua , să aflaţi preţul saltelei de care aveţi nevoie şi pe loc să încheiaţi contratul.

O a două variantă ar fi să luaţi legătura telefonică cu un reprezentant al firmei, acesta vă va răspunde la orice întrebare, vă va oferi soluţia ideală pentru dvs. Puteţi afla astfel absolut orice informaţie ce ţine de saltele, de-asemenea puteţi efectua comanda la telefon, doar lăsînd datele dvs. de contact şi adresa unde va trebui efectuată livrarea.
A treia modalitate o reprezintă mediul online, ne transmiteţi un e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu datele dvs. de contact şi cu dimensiunea saltelei de care aveţi nevoie. La primirea e-mailului un managerul de vînzări va lua legătura cu dvs.