SALTELE CU SISTEM VARA-IARNA. SALTELE CU LANA

Saltelele cu sistem vară-iarnă ţin cald fără ca să transpiri. Lâna naturală are proprietăţi unice ceea ce oferă saltelei confort şi calitate. De-asemenea lâna acţionează asupra pielii şi corpului uman ca un termos şi poate ţine sau cald sau răcoare. Aceasta păstrează o temperatură confortabilă corpului şi nu supraîncălzeşte corpul.
Saltelele cu sistem vară iarnă sunt recomandate pentru persoanele care iubesc un confort termic ridicat. Saltelele ortopedice cu sistem vară iarnă pot avea înălţimi şi dimensiuni diverite. Lâna are capacitatea de a ţine temperatura corpului constantă şi permite aerului să circule, astfel riscul ca corpul să transpire în timpul somnului este minimă. Chiar pentru cei care transpiră în timpul nopţii lâna este un remediu foarte bun, deoarece aceasta absoarbe umezeala fără a se umezi.

Saltelele cu sistem vară-iarnă au o fermitate puţin peste mediu la fel ca şi saltelele ortopedice cu sistem clasic şi sunt ideale pentru cei ce vor o saltea pentru susţinerea corectă a spatelui.
Oferindu-vă maximul de confort şi căldură pe timpul nopţii folosiţi în dormitorul dvs. saltele ortopedice cu lână naturală.