ODIHNA DE CALITATE CU AJUTORUL SALTELELOR ORTOPEDICE

Calitatea activitații tale în timpul zilei depinde foarte mult de calitatea odihnei în timpul nopții. Fără o odihnă bună și calitativă în timpul nopţii nu poţi să te trezeşti fresh și plin de energie. În general odihna în timpul nopții decurge în trei etape. Fiecare etapă are rolul și funcția ei.
1. Etapa de relaxare. Această etapă presupune timpul înainte de culcare petrecut citind o carte sau privind un film. O saltea ortopedică de calitate și adecvată îți va permite să te bucuri de această perioadă de relaxare, asigurîndu-ți un suport optim în orice poziție.
2. Etapa de adormire. Atunci cînd adormi temperatura corpului scade, corpul tău poate transpira. Este foarte important ca patul tău să fie uscat și să absoarbă umezeala. O saltea de calitate trebuie să aibă straturile de material de de-asupra care să absoarbă umezeală, iar salteaua să fie dotată cu sisteme de ventilare.
3. Somnul. Muşchii, ţesuturile şi desigur creierul, memoria trebuie să se recupereze în timpul somnului. Aceast lucru este posibil fără nici o problemă doar bazându-te pe ceva solid care să-ți ofere stabilitate și confort în timpul nopții. Este esențial ca salteaua pe care dormi să îţi permită să te roteşti şi să te mişti fără să te trezeşti, astfel încât somnul să nu fie întrerupt.

Puteți să ne vizitați și să probați salteaua pe loc pentru a vedea dacă aceasta este ideală pentru somnul și odihna dvs.
SalteaOrtopedica.md va urează să aveți parte de un somn sănătos și confortabil.