SFATURI PENTRU A REZOLVA PROBLEMELE DE SOMN ÎN CUPLU

Un cuplu de obicei își petrece timpul nocturn împreună dormind. De calitatea somnului în cuplu depinde buna dispoziție și înțelegerea familială. Iar în cazul în care vechile obiceiuri ale partenerei sau partenerului te încurcă să ai un somn liniștit noapte de noapte, trebuie să luați măsuri în doi pentru a rezolva aceste neînțelegeri.  Noi vă recomandăm să luați doar căteva măsuri nu complicate care vă vor permite să dormiți liniștit lîngă partenerul dvs. Noi am identificat două cauze mari care afectează somnul în cumplu și probabil veți fi deacord cu noi:

-    Sforăitul – este una din principalele cauze ce afectează somnul partenerului de lîngă dvs. O rezolvare a acestuia ar fi consultarea unui medic, scăderea în greutate, neconsumarea alcoolului etc. De-asemenea o altă rezolvare ar fi dormitul pe o parte laterală, alegeți saltea bună optimă și eficientă pentru dormitul lateral.

-    Foitul în timpul somnului - este un efect neplăcut, în special dacă te trezește în mijlocul nopții și nu poți adormi la loc. SalteaOrtopedica.md vine în ajutorul tău. Așa că dacă alegi una dintre modele de saltele memory sau saltele cu arcuri împachetate individual, problema ta ar trebui să fie rezolvată.

 SalteaOrtopedică.md vă dorește un somn liniștit amîndurora.