O PERNĂ POTRIVITĂ – SECRETUL UNUI SOMN ODIHNITOR

Perna influențiază atît calitatea somnului cît și sănătatea noastră. O pernă nepotrivită poate crea dureri de cap, de gît și umeri precum și o stare de oboseală dimineața. O pernă bună are funcția de a susține capul astfel încît să nu se încline ci să se alinieze cu coloana vertebrală. De asemenea, perna trebuie să fie confortabilă, iar forma și fermitatea ei trebuie să se adapteze stilului tău de somn.
Unele din cele mai bune perne sunt pernele cu memorie. MemoryFoam este o pernă anatomică cu funcții ortopedice și antialergice. Pernele memorie sunt din 100% material vasco-elastic și reacționează la căldura corpului mulînduse după forma corpului. Aceste perne elimină punctele de presiune, favorizează circulația sanguină și aliniază corect capul, gîtul și coloana vertebrală. Din cauza caracteristicilor sale bune perna cu memorie are și un preț puțin mai ridicat. Husa pernei este detașabilă din bumbac. Durata de utilizare a unei perne Memory este de peste 5 ani.

Sfat: Pentru o protecție mai mare puteți achiziționa o husă separată realizată din microfibră poliester 100%, lavabilă la 95 grade Celsius,
SalteaOrtopedica.md vă pune la dispoziție perne cu memorie de cea mai bună calitate.