SALTELE PENTRU PATURI EXTENSIBILE

Saltele extensibileÎntr-un spațiu mic o canapea extensibilă poate rezolva mai multe probleme. Dar și salteaua acestui pat este extreme de importantă și trebuiește aleasă cu atenție. În continuare îți oferim criteriile pe care trebuie săle ai în vedere atunci cînd alegi o saltea extensibilă:
-    Tipuri de saltele. Există trei tipuri principale de saltele cu arcuri, cu spumă poliuretanică și Memory Foam. Saltele cu arcuri sunt flexibile cu o duritate mai mare de cît mediu, saltele din spumă poliuretanică sunt mai dure iar cele cu memorie sunt mai moi. De obicei saltelele pentru paturile extensibile se fac la grosimi mici de 8, 10, 13, 15 cm.
-    Materiale. Înainte de a procura o saltea verifică calitatea atît materialelor interioare cît și exterioare. Ideal ar fi ca umplutura salteleisă fie din poliuretan de densitate înaltă, iar învelișul saltelei trebuie să fie din materiale rezistente la pete, groș și din materiale natural.

-    Dimeniuni. Cel mai important sfat este sa măsori cu mare grijă canapeaua înainte de a achiziționa salteaua, ca să fii sigur că se potriveste la fix cu patul. Și nu uita că poți oricînd opta pentru o saltea realizată pe comandă.
Acestea sunt principalele criteria pe care trebuie să le ai în vedere, oricînd poți apela la echipa noastră pentru a afla prețul pentru saltelele extensibile și care este tipul cel mai ieficient pentru tine.