Cum să luați decizii în doi atunci cînd alegeți salteaua?

Dacă nu vă bucurați din plin de somn noaptea atunci e timpul să schimbați salteaua. În cazul în care vine vorba de dormitorul a două persoane atunci decizia de achiziționare a saltelei ar trebui să fie comună și să ajungeți la un acord pentru ce tip de saltea veți opta. Iată ce ar trebui să faceți:

- Stabiliți-vă bugetul minim dar nu uitați să puneți și de rezervă cîțiva bani. Dacă nu găsiți salteaua potrivită și confortabilă pentru amîndoi în limitele financiare preconizați, atunci va trebui să aveți și o rezervă.
- Nu încercați, nici nu cumpărați. Mergeți la magazine și încercați saltelele, ar fi de dorit și partenerul dvs. să facă acest lucru. Încercați salteaua în diferite poziții de dormit.

- Dacă apar probleme în timpul somnului din cauza mișcărilor partenerului, atunci optați pentru două saltele mici sau pentru o saltea mare cu memory.
- Verificați firma sau producătorul de la care cumpărați. Mergi pe mîna unor producători de încredere. Întreabă dacă livrarea este inclusă în preț și verifică dacă îți oferă garanție.

În concluzie, stabiliți un plan și conduceți-vă de el. Dacă vreți să cumparați saltele, interesați-vă de tipurile de saltele disponibile pe piață și alegeți salteaua cea mai confortabilă pentru dvs.