PERNE MEMORIE PENTRU COPII

Somnul copilului joacă un rol esențial în dezvoltarea și cresterea lui, de aceea este important ca perna pe care se odihnește să fie ideală. Se știe foarte bine că pînă la vîrsta de 3 anișori copilul trebuie să doarmă fără pernă, iar după această vîrstă perna este necesară.

Perna utilizată ar trebui să fie joasă și să asigure o susținere sănătoasă a gîtului și capului. O pernă foarte eficientă pentru copii este perna cu memorie.
Perna din spumă cu memorie: aduce beneficii tuturor copiilor, mai ales celor care suferă de  afecțiune la nivelul gîtului și coloanei vertebrale. Acestea ajută coloana vertebrală să ia o poziție corectă, favorizează fluxul sanguin și circulația lichidelor limfatice.

Dimensiunile pernelor memorie pentru copii nu trebuie să fie mari sau cu o înălțime prea mare. Dimensiunile ideale aproximative sunt de 25 cm lățime, 40 cm lungime și 8-10 cm înălțime.
În general, o pernă prea mare va fi și prea înaltă pentru gîtul copilului. Alege perne memorie prevăzute cu un contur special pentru forma capului și a gîtului, chiar dacă implică un cost suplimentar.

SalteaOrtopedica.md vă pune la dispoziție perne memorie cît pentru adulți, cît și pentru copii.