CONFORTUL PE CARE POATE SA TI-L OFERE O SALTEA

Se spune că pentru a avea parte de maximul confort în timpul somnului trebuie să alegeți salteaua potrivită pentru dvs. Iar pentru ca salteaua să fie perfectă trebuie să găsiți nivelul optim de fermitate.

Bineînțeles că salteaua perfectă nu este perfectă găsind numai nivel optim de fermitate, confortul saltelei mai depinde și de găsirea dimeniunii potrivite și materialul ei.
Cînd alegeți o saltea uitați-vă la umplutura saltelei. Aceasta poate fi realizata din diferite materiale. In acest caz cea mai bună alegere ar fi o saltea cu umplutura de poliuretan, deoarece sistemul de arcuri nu se simte deloc, iar spuma poliuretanicăeste un foarte bun izolator, dar este si foarte confortabil devenind mai fermă odată cu creșterea grosimii stratului de poliuretan. În plus acest material permite aerului să circule foarte bine prin saltea.

De-asemenea o saltea cu un grad mare de confort este salteaua Mamorie. Acest tip de saltea are o duritate mai mare decît mediu și este extrem de confortabilă mulînduse perfect după corpul uman.
SalteaOrtopedică.md vă pune la dispoziție diferite tipuri de saltele astfel încît să vă găsiți salteaua perfectă pentru dvs.