SALTELE SI PERNE ORTOPEDICE - UN SOMN CALITATIV SI SANATOS

Se greșește cel ce spune că o saltea ortopedică trebuie să fie foarte dură. Pentru început ca dvs. să înțelegeți ce înseamnă o saltea ortopedică, noi vom încerca să vă dăm o definiție a cuvîntului « Ortopedie ».

Ortopedie – este un curent din medicină, ce se ocupă cu probleme și boli ale coloanei vertebrale și articulațiilor. Desigur o saltea sau o pernă ortopedică nu poate vindeca sau înlătura boala spatelui, ci poate ajuta la relaxarea eficientă a spatelui, poate înlătura oboseala și stresul, și poate calma coloana vertebrală.
Coloana vertebrală în timpul somnului trebuie să-și păstreze forma și poziția sa naturală. Pentru aceasta salteaua trebuie să repete toate contururile și forma corpului.

O saltea prea dură va depune presiune asupra spatelui, iar o saltea prea moale se va deforma și va susține poziția coloanei vertebrale încovoiată. Cu cît poziția coloanei vertebrale este mai naturală în forma de S, cu atît efectul ortopedic al saltelei este mai mare.
Înainte de a procura o saltea ortopedică cel mai bine e să o testați, o saltea de calitate ortopedică trebuie să aibă duritatea mai mare decît mediu și să vă asigure confortul necesar.
Pentru mai multe detalii despre saltelele și pernele ortopedice nu ezitați să ne contactați.