SALTEA POCKET – O ALTFEL DE SALTEA CU ARCURI

O nouă inovație în lumea saltelelor sunt saltelele cu arcuri Pocket Spring.

Salteaua Pocket Spring sau așa zisa saltea cu arcuri individuale aduce un concept nou în industria producătoare de saltele. Aici arcurile create în mod individual și împachetate în saci proprii din material textil moale, dau un confort maxim și un somn liniștit pentru tine și partenerul tău.  Atunci cînd salteaua este folosită de doua persoane, mișcările unei persoane nu influențează cealaltă persoana. Modul în care este confecționat miezul saltelei permite fiecărui arc să se adapteze independent corpului tău, mișcarea avînd loc doar pe zona ocupată de corpul ce se mișcă.

Salteaua cu arcuri Pocket face parte din categoria saltelelor cu o duritate medie, ea avînd o înălțime de 24 cm. Arcurile saltelei sunt realizate dintr-o sîrma cu durabilitate și flexibilitate sporită. Ea are proprietăți ergonomice, și păstrează o poziție corectă a coloanei pe toata durata somnului, dar în același timp fiind foarte flexibilă și confortabilă.

Arcurile împachetate au un diametru mic  de 56 mm și sunt confecționate din sîrmă oțel carbon cu o grosime de 1,8 mm. De-asemenea, miezul saltelei din arcuri împachetate individual este acoperit cu o fîșie de spumă poliuretanică cu densitate mare.
Salteaua este acoperită cu o husă matlasată complet, pe ambele fețe. Iar ventilarea saltelei se face printre dinții fermoarului pe întreg lateralul saltelei.

Pentru a afla prețurile pentru saltelele cu arcuri individuale nu ezita să ne contactezi.