AFLĂ CARE SUNT CELE MAI POTRIVITE SALTELE PENTRU HOTELURI

Hotelurile sunt obligate să ofere clienților confort și nopți foarte liniștite. Din această cauză alegerea unui tip de saltele hoteliere de calitate este esențială.

Iată ce trebuie să luați în considerare atunci cînd alegeți saltelele pentru hotel, pentru a satisfice orice client care vă pășește pragul:

-    Saltele durabile. Chiar dacă saltelele nu sunt folosite noapte de noapte, acestea se pot uza în același ritm ca și cele care sunt folosite în fiecare seară la domiciliu.

Saltelele ortopedice cu arcuri sunt cele mai potrivite pentru hoteluri ca rezistență și preț. O altă variantă de mijloc ar fi saltelele de spumă poliuretanică/burete, care sunt relativ durabile, iar costul acestora este unul adecvat pentru hoteluri.

 

-    De obicei clienții hotelurilor au preferințe variate în ceea ce privește o saltea confortabilă. De-asemenea, fiecare dintre ei are o greutate diferită și o poziție de somn diferită. Astfel, trebuie luat în considerare că salteaua să nu fie nici prea moale dar nici să nu fie prea dură. În acest caz saltelele cu arcuri care au un strat de spumă pot fi o variantă potrivită, care oferă sprijinul specific saltelelor cu arcuri, împreuna cu moliciunea saltelelor din spumă.

-    Saltea de calitate la un preț bun. Aveți grijă uneori optarea pentru o saltea ieftină poate afecta profitabilitatea hotelului pe o perioadă îndelungată, deoarece  va trebui să schimbați salteaua după o perioadă mult prea scurtă iar pe de altă parte clienții nu vor fi îndeajuns de satisfăcuți să se întoarcă sau să recomande hotelul cunoștințelor.

-    Saltele cu husă detașabilă. De obicei oamenii nu au foarte multă grijă la saltelele din hotel, din această cauză este foarte important ca salteaua să aibă o husă detașabilă pentru a fi ușor spălată.

Pe lîngă aceste caracteristici ale saltelelor achiziționate, este important să țineți cont și de faptul ca producătorul sau magazinul ales să dispună de toate dimensiunile necesare. În plus, este important să aveți parte și de livrare la sediu de-oarece veți avea de livrat multe saltele.

Vă așteptăm și vă dorim cît mai mulți clienți mulțumiți.