LA CE SĂ ATRAGI ATENȚIA ATUNCI CÎND PROCURI O SALTEA CU ARCURI

Saltelele cu arcuri sunt saltelele ce oferă un suport optim a corpului în timpul somnului. Indiferent de alegere, fie că merge vorba de saltele cu arcuri bloc sau saltele cu arcuri individuale trebuie să iei în calcul cîteva criterii cheie de alegere a saltelei perfecte pentru un somn relaxat și odihnitor.

Gradul de fermitate
Acest criteriu se referă la grosimea și rezistența arcurilor din care este alcătuită salteaua. Mulți dintre noi cred în mod greșit că numărul de arcuri determină calitatea saltelei, calitatea saltelei este definită de elasticitate și materialul din care sunt confecționate arcurile. Fermitatea și rezistența arcurilor determină nivelul de confort al saltelei.

Stratul de confort
Pe lîngă arcuri foarte important este și stratul de confort, care acoperă plasa de arcuri. Asigură-te că stratul de confort este fabricat din materiale de bună calitate, naturale și rezistente în timp. Cel mai des se găsesc saltele cu strat de confort din poliuretan sau memory foam. Unele saltele oferă și două tipuri de suprafețe una de vară și alta de iarnă.

Dimeniune
Saltelele cu arcuri sunt disponibile în orice dimensiuni, fie standarte, fie nestandarte. Optim ar fi să alegi o saltea care să-ți ofere un suport bun și să te poți mișca liber în timpul somnului.
De multe ori confortul, bugetul și preferințele sunt factorii cheie în alegerea unei saltele.O saltea cu arcuri este o alegere ideală dacă cauți o saltea confortabilă la preț accesibil.

Odată ce îți vei găsi salteaua perfectă te vei bucura de nenumărate nopți cu somn liniștit.