DE CE SĂ SCHIMBI SALTEAUA VECHE PE UNA MEMORY FOAM

Salteaua pe care dormi reprezintă principalul element din dormitor. Salteaua răspunde de sănătate, confort și nivelul de odihnă pe care îl avem noaptea. Și cum de obicei seara mergem la culcare tensionați, obosiți avem nevoie de o saltea de caliatte pentru ca dimineața să ne simțim în formă.
Soluția ideală pentru acest lucru este o saltea Memory Foam, considerată una dintre cele mai importante inovații ale ultimilor ani.

O saltea Memory Foam este ideală pentru suportul corect al coloanei , oferindu-vă un confort ergonomic și ortopedic ridicat, calități obținute din materialul  din care este fabricată: Spuma Memory Foam - material vasco-elastic.  Această spumă  se adaptează perfect la forma corpului, asigurîndu-vă un somn odihnitor și nu exercită nici-un fel de apăsare asupra punctelor de presiune ale corpului. De-asemenea Spuma Memory Foam favorizează circulația sanguină și limfatică.

O saltea Memory Foam este considerată o saltea inteligentă deoarece aceasta identifică nevoile corpului omenesc și acționează în consecință.

O saltea Memory Foam este ideală pentru paturile duble sau pentru orice pat mai ales în care dorm doua persoane. De-asemenea salteaua cu spuma vasco-elastică este recomandată și persoanelor alergice la acarieni, pentru că acest tip de saltea nu permite dezvoltarea acarienilor.

Deși prețurile sunt mai mari decît cele ale saltelelor clasice, salteaua din spumă cu memorie este o adevarată investiție și își merită toți banii.