CALITATEA SALTELEI INFLUENȚEAZĂ DIRECT CALITATEA SOMNULUI

Dormim aproximativ 7-8 ore în fiecare zi, dormind ne odihnim, ne relaxăm, ne recăpătăm energia, ne regenerăm.

Specialiștii spun că somnul nu e neapărat să fie lung ci trebuie să fie calitativ, dar de multe ori somnul ne este tulburat de diferite cauze.

Iată care sunt acestea și ce trebuie de făcut:

1.    Somn neliniștit
Cauze posibile: simți mișcările partenerului, îți schimbi poziția în timpul somnului des sau salteaua este incomodă.  O saltea de calitate îți va oferi suportul necesar și te vei simți independent față de partener. Îți recomandăm să alegi o saltea cu arcuri individuale sau o saltea memory foam. Anume aceste tipuri de saltele elimină total efectul de balans.

2.    Dureri de spate
Cauze posibile: salteaua nu este ergonomică și exercită presiune asupra șoldurilor și umerilor  și nici nu oferă o poziție corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului.
O saltea prea fermă, necalitativă și nematlasată poate crea incomodități în timpul somnului, îți recomandăm saltele cu o duritate medie care să distribuie uniform greutatea corporală.

3.    Supraîncălzire și transpirarea în timpul somnului.
Foarte mulți din noi , în special vara transpiră în timpul somnului, îți recomandăm să alegi un top matlasat de saltea din bumbac natural, acesta oferă o senzație plăcută la atingere, relaxeaza și liniștește.

4.    Alergii
Alergenii apar atunci cînd salteaua nu este întreținută corespunzător, cînd nu este aerisită și aspirată la timp. Îți recomandăm să optezi pentru o saltea din materiale tratate antibacterii, să folosești o bază a patului din lamele, să cureți salteaua odată în săptămînă și să optezi pentru o protecție de saltea.

Vino la SalteaOrtopedică.md și testează produsele, doar așa vei putea să alegi salteaua care ți se potrivește cel mai bine.