DE CE SA CUMPERI O SALTEA SUPLIMENTARA?

Din spuma poliuretanica sau spuma memory foam de 5, 7, 8 sau 10 cm grosime topurile de saltea adauga un plus de confort oricarei suprafete de dormit.

Daca salteaua actuala sau canapeaua pe care dormi este pe sfarsite, vei fi incantat sa aflii ca ii poti prelungi durata de utilizare cu ajutorul unui topper saltea.

Iata 6 motive de ce ar trebui sa achizitionezi o saltea suplimentara:

1. O saltea suplimentara adauga protectie saltelei tale. Daca ti-ai cumparat o saltea scumpa si vrei sa-i maresti durata de viata o poti face cu un topper, acesta protejeaza salteaua de pete, praf si umezeala.

2. Topperul saltea iti aduce un plus de confort in timpul somnului.

3. O saltea suplimentara costa mai putin decit o saltea noua

4. Te scapa de durerile de spate si de gat. Daca ai dureri de spate iti recomandam sa alegi un Topper Memory Foam care iti va oferi un suport optim, confort si un somn linistit.

5. Dormi linistit indiferent de miscarile partenerului. Topperul saltea absoarbe miscarea, asigurindu-ti individualitate totala fata de partener. Fiecare persoana din pat va beneficia de spatiul personal fara a fi deranjat ca celalalt care se misca.

6. O saltea suplimentara niveleaza suprafata de dormit si elimina imperfectiunile patului sau canapelei. Astazi saltelele suplimentare sunt la mare cautare, astfel daca ai nevoie si tu de una te asteptam la noi.