TOP 3 al celor mai preferate saltele

TOP 3 saltele preferate

Astăzi pe piață, există o gamă largă de saltele cu structuri, înălțimi și prețuri diferite, astfel încît fiecare din noi să-și poată găsi modelul și tipul potrivit.

Însă e greu să facem o alegere, atunci cînd după ce am concretizat necesitățile și caracteristicile saltelei de care avem nevoie, rămînem la alegerea între 3-4 sau chiar mai multe saltele. Astfel, unica întrebare la care rămînem să aflăm răspuns este

Care este cea mai preferată/recomandată/procurată saltea?”

 

De aceea, pentru a oferi un răspuns la această întrebare, am decis să îți prezentăm un TOP 3 al celor mai preferabile saltele.

3. Saltelele Arcuri+Latex H 19cm

Saltelele cu arcuri și latex sunt preferate de către o mare parte din populație. Acestea reprezintă o nouă tendință de producere, ce combină saltelele cu arcuri și cele din latex în una singură, astfel creînd un nou tip de saltea, ce este de două ori mai avantajoasă.

Structura interioară al saltelelor cu arcuri și latex este alcătuită din:

- Arcuri Bonell ce au diametrul de 72 mm și grosimea 2,2 mm

- Sîrmă lecuidală cu grosimea de 1,4 mm ce leagă fiecare rînd de arcuri de următorul

- Pîslă thermoleft cu densitatea de 1200 gr/m2

- Strat de poliuretan cu densitatea de 25 kg/m3 și înălțimea 2 cm

- Strat din latex cu grosimea de 1 cm și densitatea 65 kg/m3

- Margine anti-lăsare

Acestea au o duritate înaltă, sunt perfecte pentru persoanele ce au probleme cu spatele, iar datorită stratului de latex, salteaua obține proprietăți antialergice și antibacteriene. De asemenea, acestea au sistem de vară-iarnă, bandă 3D de aerisire și margine anti-lăsare. Acestea pot susține pînă la 130 kg de persoană. Principalul factor al alegerii acestor saltele este durabilitatea înaltă a acestora și gradul înalt de confort.

2. Saltele cu arcuri individuale Pocket H 22 cm

Saltelele cu arcuri individuale Pocket sunt saltelele ce au fiecare arc învelit în săculeț separat. Acestea se află pe al 2-lea loc în topul celor mai preferate saltele, datorită confortului oferit de acestea și independenței mișcărilor fiecărei persoane.

Structura interioară al saltelelor cu arcuri Pocket este alcătuită din:

- Arcuri Pocket cu diametrul de 56 mm și grosimea de 2,2 mm

- Strat de poliuretan cu grosimea de 4 cm și densitatea 28kg/m3

- 310 arcuri/metru pătrat

- Margine anti-lăsare

Încă un avantaj al acestor saltele este husa ce este detașabilă. Aceasta permite curățarea cu ușurință a saltelei și evitarea procurării unei huse de protecție. Saltelele cu arcuri individuale au o duritate medie, astfel este preferată de toți iubitorii de saltele cu arcuri ce nu își doresc o saltea tare. De asemenea, acestea sunt confortabile, durabile în timp și la fel au sistem de vară-iarnă.

1. Saltele cu arcuri Bonell H 25 cm

Acest tip de saltea se află pe primul loc în topul celor mai preferate, recomandate și procurate saltele, deoarece au un preț accesibil pentru fiecare și un grad de confort înalt. Față de celelalte saltele cu arcuri Bonell, ce au butoni de aerisire, saltelele Bonell la înălțimea de 25 cm sunt dotate cu bandă 3D de aerisire.

Structura interioară al saltelelor cu arcuri Bonell este alcătuită din:

- Arcuri Bonell ce au diametrul de 72 mm și grosimea 2,2 mm

- Sîrmă lecuidală cu grosimea de 1,4 mm ce leagă fiecare rînd de arcuri de următorul

- Pîslă thermoleft cu densitatea de 1200 gr/m2

- Strat de poliuretan cu densitatea de 25 kg/m3 și înălțimea 4 cm

- 160 arcuri/metru pătrat

- Margine anti-lăsare

Saltelele cu arcuri Bonell au o duritate înaltă și se potrivește oricărei persoane.