SALTELE POTRIVITE PENTRU COPII

Pentru mulți părinți alegerea saltelei potrivite pentru copii este  o mare problemă care dă bătăi de cap. Alegerea saltelei pentru micuțul tău îl va influența pe acesta într-o mare parte de-oarece  patul este locul unde copilul își petrece circa 80% din timp. Salteaua pentru pătucul micuțului este un accesoriu de mobilier nu pe mult timp, pentru că copiii cresc foarte repede și în scurt timp va trebui să schimbi pătucul, pentru un dormitor pentru copii sau chear pat normal.Pentru ca copilul tău să se dezvolte normal  și să nu aibă dureri de spate ai nevoie de o saltea ortopedică de calitate.

 

Saltelele pentru copii trebuie în primul rînd să  fie  elastice și mai mult tari.
O saltea ideală pentru copii ar trebui să aibă o înălțime de 15 cm și trebuie să aibă o lungime mai lungă decît persoana care doarme pe ea.  
Husa sau învelișul saltelei numai decît trebuie să fie din bumbac  nu din sintetică sau mătase, trebuia ca aceasta să fie antialergică  și să aibă capacitatea de respirație.
De-asemenea salteaua trebuie să susțină corect coloana vertebrală a micuțului pentru ca acesta să aibă un somn liniștit.
SalteaOrtopedica.md vă oferă saltele de calitate, saltele ortopedice potrivite pentru copilul tău  cu dimensiuni standarte sau nestandarte.