AFLA CE TIP DE SALTEA AI NEVOIE PENTRU A AVEA UN SOMN SANATOS

Mulţi dintre noi nu acordăm atenţie patului sau locului unde dormim, crezind că acest loc nu este atît de semnificativ pentru un somn sănătos.


Trebuie sa cunoaştem că dormitorul este spaţiul unde nu doar dormim, ci şi locul unde ne odihnim, ne relaxăm sau pur şi simplu vizionăm un film alături de persoana dragă. De aici rezultă că dormitorul nu are funcţia doar de a ne oferi locul pentru a dormi ci şi pentru multe alte activităţi. De aceea această zonă trebuie să fie confortabilă şi potrivită pentru fiecare din noi.

Totuşi care este setul de mobilier, si tipul de saltea care ne va bucura la maxim?


În trecut, în vremea sovietică la mare căutare erau paturile cu plasă metalică care se puteau strînge, astfel acestea erau foarte potrivite pentru spaţiile mici si inguste. Ceva mai tîrziu au apărut canapelele (divanurile) cu arcuri care de-asemenea ofereau posibilitatea de extindere, dar la care cu timpul se deformau arcurile şi poliuretanul, astfel erau considerate de o clasa proastă.

Astăzi se optează mai mult pentru dormitoare care sunt alcătuite din carcasă din lemn, sau PAL nelaminat, ramă şi saltea ortopedică care se plaseaza în interior. Acest dormitor oferă  un grad mare de confort şi stil încăperii. Aceste dormitoare datorită saltelelor ortopedice permit susţinerea coloanei vertebrale în poziţie dreapta şi oferă un somn relaxant.

Diferite modele de saltele ortopedice le puteţi găsi chiar pe site-ul nostru www.salteaortopedică.md, saltele care sunt hipoalergenice, realizate din materiale de înaltă calitate și durabile. 

Va amintim că puteţi comanda atit saltele standad, cit şi la comandă.