DE CE SA CUMPERI O SALTEA CU ARCURI?

Un suport bun joacă un rol foarte important în calitatea somnului şi odihnei dvs.

Saltelele pe baza de arcuri sunt acele saltele care vă pot oferi confort şi siguranţă. Se întîlnesc două tipuri de saltele cu arcuri:

- Saltele cu arcuri individuale. Acestea au arcuri împachetate unul cîte unul în săculete de bumbac legaţi între ei. Asigură un confort sporit şi elasticitate.
- Saltele cu arcuri Bonell. Aceste saltele oferă un raport optim între gradul de elasticitate şi cel de rigiditate. Arcurile fiind unite între ele de jur împrejur.
Indiferent de tipul de arcuri, saltelele cu arcuri au un bun raport calitate/pret şi răspund exact necesităţilor pentru care au fost achiziţionate.

În cazul în care salteaua ortopedică cu arcuri a fost produsă corect aceasta rezistă mult mai mult eforturilor mecanice, rămînînd în acelaş timp un element elastic datorită compoziţiei sârmei din care sunt confecţionate arcurile.
Miezul elastic de arcuri, asigură o ventilaţie sporită a saltelei şi a interiorului ei ,  asigură depunerea mai puţina a umezelei si prafului, ca rezultat- mai puţine alergii.
SalteaOrtopedica.md va pune la dispozitie saltele atît cu arcuri Bonell, cît şi cu arcuri individuale.

Nu ezitaţi să ne vizitaţi.