CUM SA NU PLATESTI IN PLUS PENTRU O SALTEA?

Există pe piaţă o mulţime de tipuri de saltele:  rele şi bune,  moi şi dure, ieftine şi foarte scumpe. Cum să nu vă greşiţi în alegerea unei saltele şi cum să obţineţi cel mai bun raport preţ-calitate?
La ce trebuie să atrageţi atenţia? Desigur, publicitatea este un bun ajutor în alegere. Dar este corect de remarcat faptul că nu întotdeauna producătorii și vânzătorii oferă informații veridice. Deseori  mulţi producători/vînzători  oferă caracteristici ale saltelelor  exagerate pentru a atrage mai mulţi cumpărători.

Acordaţi o mare atenţie la structura interioară a saltelei, o saltea de calitate este o saltea cu fermoar. Pentru că doar astfel de saltea permite cumpărătorilor să vadă  din ce este compusă salteaua şi care este calitatea materialelor interioare. O saltea fără fermoar poate costa mai ieftin decît una cu fermoar, în schimb puteţi cumpăra o saltea necalitativă care nici jumătate de an să nu vă asigure un somn comod şi sănătos.

La diferiţi producători cuvîntul „duritate ” poate să însemne diferit. De-aceea cel mai bine ar fi ca atunci cînd doriţi să cumpăraţi o saltea să o probaţi pentru a vedea dacă duritatea ei este potrivită şi comodă pentru dvs.
Saltelele ortopedice moderne au diferită structură interioară cu adaosuri de diferite materiale care desigur fac salteaua să coste mai mult. Doar dvs. puteţi decide dacă aveţi nevoie de aceste adaosuri sau  nu.
Mînere pentru saltea. Dacă aveţi nevoie de ele decideţi doar dvs. Una este cert că ele nu sunt  atît de mult necesare, deoarece nu rotiţi salteaua atît de multe ori. În plus de mînere puteţi întoarce doar saltelele de mici dimensiuni.
Iarnă – vară. Aşa cum salteaua este acoperită cu o husă specială, partea de iarnă a saltelei unde se află o fîşie de lînă naturală este sub husă.  De-aceea foarte greu veţi simţi diferenţa. În cazul în care aveţi o piele sensibilă, atunci puteţi opta pentru sistemul iarnă-vară.
Atunci cînd cumpăraţi o saltea  acordaţi o atenție la confortul și calitatea modelului. Pe site-ul nostru puteți găsi cu ușurință o combinație a acestor opțiuni la prețuri atractive.