CIND E TIMPUL SA-TI SCHIMBI SALTEAUA

Vine un moment cînd apar o mulţime de întrebări în ceea ce priveşte somnul şi odihna. Una din aceste întrebări este „Cînd e timpul să-ţi schimbi salteaua?” Şi pentru că petreci mai bine de 1/3 din viaţă în pat, acest timp trebuie petrecum confortabil şi într-un mod sănătos.
În general se recomandă să schimbi salteaua odată la 5-10 ani, în funcţie de vîrsta şi greutatea ta. Corpul tău va fi primul care va simţi necesitatea de cumpărare a unei noi saltele, prin scăderea calităţii somnului.

Iată care sunt principalele simptome pentru cumpărarea unei saltele noi:
1. Te trezeşti cu dureri. Dacă te trezeşti cu dureri de spate dimineaţa şi obosit înseamnă că îţi trebuie o saltea nouă. O saltea uzată şi neuniformă poate fi cauza durerilor tale de spate.
2. Ai alergii dimineaţa. Cu timpul în saltea se adună bacterii ceea ce îngreunează salteaua şi duc la apariţia acestor alergii. Dacă te trezeşti din cauza unei tuse nu a alarmei atunci e timpul pentru cumpărarea unei saltele noi.
3. Analizează salteaua. Uităte la saltea fără aşternuturi, în cazul în care observi pe suprafaţa acesteia denivelări, material ros şi rupt la mărgini e timpul pentru o nouă saltea.
4. Eşti mereu obosită. O saltea uzată sau necalitativă poate contribui la lipsa unui somn adînc şi liniştit. Dacă te trezeşti stresată şi obosită cîteva dimineţi la rînd ai nevoie de o saltea nouă.

Consultăte cu echipa noastră şi vezi care e salteaua nouă potrivită pentru tine.