FERMITATEA SALTELELOR FARA ARCURI

V-aţi întrebat vreodată care este fermitatea saltelelor fără arcuri? Care este fermitatea potrivită pentru dvs. şi de ce depinde aceasta? Dacă da, atunci echipa www.SalteaOrtopedica.md va ofera răspunsurile de care aveti nevoie.
Fermitatea unei saltele presupune gradul de duritate al acesteia. De obicei saltelele fără arcuri (saltelele din poliuretan) sunt mult mai dure decît cele cu arcuri. Fermitatea depinde în primul rind de grosimea saltelei cu cît este mai mai înaltă cu atît duritatea ei este mai mare şi de densitatea poliuretanului, cu cît densitatea este mai mare cu atît salteaua este mai fermă.

Se întîlnesc pe piaţă saltele cu poliuretan de densitatea 24, 28, 35. Ce ţine de înălţimi, saltelele se fac la comandă iar din poliuretan se pot produce saltele la orice înălţime, începînd cu cea mai joasă înălţime şi terminînd cu cea mai înaltă.

Este important să ştiţi că pentru copii nu se recomandă saltelele cu fermitate joasă, pentru copii sunt necesare saltele cu grad de fermitate înaltă care să asigure siguranţă. La fel saltelele dure sunt ideale şi pentru cei cărora medicii le-au prescris astfel de saltele.