SALTELE ORTOPEDICE ANTIALERGICE

O saltea antialergică este o investiţie de viitor atît a sănătăţii tale cît şi a sănătăţii întregii familiei. Saltelele Antialergice sunt confecţionate din materiale tratate bine, care protejează de apariţia alergiilor cauzate de praf, bacterii, mucegai sau acarieni.
Materialul pentru saltelele antialergice trebuie să îndeplinească mai multe funcţii pentru a vă oferi confortul şi liniştea necesară. Ideale sunt materialele naturale precum bumbacul, inul şi mătasea.
O saltea antialergică numaidecît trebuie să aibă funcţia de aerisire. Sistemul de aerisire are rolul de a reduce cantitatea de umezeală în saltea.

Compoziţia internă a unei saltele antialergice
Pe lîngă importanţa materialului de pe suprafaţa saltelei, o mare importanţă o are şi materialele din interiorul ei. Anumite tipuri de materiale au proprietăţi antialergice, materialele de calitate şi naturale sunt cele mai recomandate pentru saltelele antialergice.
O saltea antialergică de calitate, cu înveliş tratat împotriva acarienilor şi compoziţie interne din materiale de calitate o puteţi găsi pe SalteaOrtopedice.md