CELE MAI FRREGVENTE 5 ÎNTREBĂRI LA CUMPĂRAREA UNEI SALTELE

Suntem siguri că fiecare din noi la cumpărarea unui produs oferă o serie de întrebări. Am hotărît să vă dăm o listă cu 5 întrebări importante și cel mai des folosite la cumpărarea saltelelor ortopedice:
1. De ce salteaua trebuie să-mi ofere un suport bun? Este foarte important ca salteaua procurată să vă asigure un suport bun și o poziție corectă a spatelui. Aceasta va oferi un somn și o odihnă sănătoasă.
2. Modalitățile de plată? Multe companii, magazine specializate au diferite sisteme de plată: cu cardul, transfer sau doar cash.
3. Livrarea se face la domiciliu? Este o întrebare extrem de importantă, sunt companii care pe lîngă produs vă oferă și serviciile de transportarea, gratuită sau contra plată.
4. Oferiți garanție? De cele mai multe ori garanția diferă de la un producător la altul.

Alegeți o companie care vă oferă termeni reali de garanție, cei ce vă oferă mulți ani de garanție pot fi companii sau magazine fantomă care peste un an să dispară de pe piață.
5. Realizați și la comandă? În prezent multe dormitoare sau paturi au dimensiuni nestandarte, astfel este nevoie de saltele unice cu dimenisuni potrivite.
Acestea sunt cele mai des folosite întrebări pentru achiziționarea unei saltele, telefonați-ne, iar unul din managerii noștri va  răspunde la orice întrebare adresată de către dvs.