CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎN LEGĂTURĂ CU SALTELELE PENTRU BEBELUȘI

Saltea din spumă poliuretanică, saltea cu arcuri, care este cea mai potrivită pentru bebelușul tău? De tipul și caliatea saltelei bebelușului dvs. va depinde somnul și dezvoltarea lui în timpul somnului. O saltea de calitate trebuie cu siguranță să fie realizată astfel încît sa-i ofere copilului nivel mare de confort. O saltea pentru copii trebuie să fie, în primul rînd, nouă. Iar în al doilea rînd, salteaua trebuie să se potrivească perfect în pat. Foarte important este ca atunci cînd doriți să achiziționați o saltea pentru copilul dvs. să măsurați mai întîi pătuțul deoarece astăzi foarte mulți produc pătucuri cu dimeniuni nestandarte.

Tipuri de saltele:
- Saltele din spumă poliuretanică reprezintă o obțiune bună pentru copilul dvs. Acest tip de saltea se execută din poliuretan cu densitatea înaltă și asigură suportul necesar a sistemului osos a copilului.

- Salteaua cu arcuri este una dintre cele mai rezistente tipuri de saltele. Acestea acționează precum ar acționa saltelele pentru adulți. Asigură suportul necesar și corect a corpului, iar aerul circulă foarte bine prin aceste saltele.
Pentru a afla ce tip de saltele se potrivește pentru copilul tău nu ezitați să ne contactați!