SALTELE ORTOPEDICE CLASICE – MERITA?

În acest articol vom vorbi despre saltelele ortopedice clasice, cu miez de arcuri, cunoscute și sub denumirea de saltele ortopedice tip Bonell. Aceste  saltele au o duritate puțin peste medie și o înălțime medie de aproximativ 20-22cm.În continuare vom analiza cele mai fregvente întrebări care apar la cumpărătorii de saltele clasice.

Sunt bune aceste saltele ortopedice? Desigur că sunt bune, au un raport preț/calitate ridicat și sunt destul de confortabile și ușor de întreținut. Se potrivesc atît celor mari cît și pentru cei mici și asigură un suport optim a spatelui.

Oare merită să mai cumparați saltele ortopedice tip bloc de arcuri cînd tehnologia a evoluat către saltele cu memorie sau saltele cu arcuri individuale (pocket)? Este o întrebare foarte des data de către cumpărători.

Desigur că merită fiecare saltea are avantajele și dezavantajele sale, dacă din punct de vedere financiar atunci cele mai convenabile sunt saltelele ortopedice clasice, dacă doriți mai multor confort și dispuneți mai mult de 200 euro pentru achiziționarea unei saltele atunci puteți procura și o saltea cu memory sau tip Pocket.
Ați cumpărat o saltea ortopedică cu arcuri tip Bonell? Spuneți-le si altora părerea voastră.