SALTELE ONLINE

Mulți dintre noi sunt atît de ocupați încît nu au timp nici să meargă la cumpărături. Deși este bine știut că ceea ce nu vezi nu trebuie să crezi totuși mulți dintre noi apelează la procurarea produselor online. Piața online este atît de dezvoltată încît absolut aproape orice poți procura doar cu ajutorul a cîtorva click-uri sau unui sunet, excepție nu fac nici saltelele pentru dormitoare.
Astfel SalteaOrtopedică.md vine în întîmpinarea oricărui, puteți comanda orice tip de saltea sau pernă doar cu un singur apel. Dispunem de o varietate mare de saltele ortopedice: saltele cu bloc de arcuri, saltele cu arcuri individuale, saltele și perne cu memorie, saltele fara arcuri. Orice tip poate fi comandat online, dar în cazul în care nu știți de ce tip de saltea aveți nevoie atunci vă recomandăm să probați saltelele înainte de a procura.

Pentru a înregistra comand la noi, puteți să ne contactați la numerele noastre de telefon, ne anunțați dimeniunile necesare după care un reprezentat al companiei noastre vă va oferi informații despre prețul acestei saltele. Iar în cazul în care și prețul vă aranjează ne anunțați adresa domiciliului dvs. numerele de telefon și în cîteva zile veți avea salteaua acasă.

Nu ezitați salteaua dvs. vă așteaptă la noi!