TIPURI DE HUSE DISPONIBILE PENTRU SALTELELE ORTOPEDICE

Huse pentru saltelele ortopedice disponibile in Chisinau!

Precum structura saltelei este importantă, astfel și husa acesteia la fel joacă un rol extrem de important la alegerea unei saltele  pentru dormitor.

Husa saltelei  bine aleasă vă va ajuta să prelungiți durata de utilizare a saltelei dvs și să mențineți prospețimea patului, asigurîndu-vă în același timp senzația de confort și catifelare.

Husa are un rol de protecție important și aveți posibilitatea să o spălați ori de cîte ori considerați că e necesar.
Husele trebuie să fie confecționate din materiale de calitate, antialergice, care să protejeze salteaua de acarienii care traiesc și se înmulțesc în intertorul saltelei neaerisite.

Mai jos vă prezentăm culorile și tipurile de huse disponibile pentru saltelele ortopedice:

1. Husa tip Jacquard, culoare bej, matlasată cu vată minerală (50 % bumbac, 50% fibră sintetică). Husă recomandată pentru saltelele cu Arcuri bloc sau saltelele din spumă poliuretanică.

2. Husa tip Jacquard, culoare cafea cu lapte, matlasată cu vată minerală (50 % bumbac, 50% fibră sintetică). Husă recomandată pentru saltelele cu Arcuri bloc sau saltelele din spumă poliuretanică.

3. Husă de culoare albă, matlasată cu vată minerală (80 % bumbac, 20 % fibră sintetică). Husă recomandată pentru saltelele Memory Foam și saltelele cu arcuri individuale.

Huse pentru saltele pentru copii:

1. Husă bumbac natural pentru băieței.

2. Husă bumbac natural pentru fetițe.

Toate saltelele noastre dispun de husă detașabilă. Puteți alege orice tip de husă pentru salteaua comandată.