SALTELE PENTRU CARUCIOR

Saltelele pentru cărucior sunt un element important pentru sănătatea și dezvoltarea copilului tău. În cazul în care salteluța căruciorului sa deteriorat este nevoie să procuri alta, ce să faci?
Sună-ne! De obicei dimensiunile saltelelor pentru cărucioare sunt standarte dar sunt și devieri. Înălțimile potrivite pentru acest tip de saltele încep de la 2 cm, 3 cm, 4 cm, 5 cm și pot ajunge la 8 cm dar nu mai mult, deoarece vor fi prea înalte. Materialul folosit este unul antialergic, de calitate și rezistent în timp.

Umplutura este dintr-un strat de poliuretan, opțional poate avea și un strat de lîniță naturală sau o bază mai dură. Învelișul este un material special pentru saltele, fie într-un ton sau viu colorat, este pe fermoar cu posibilitatea de a fi spălat.

Este bine să știi că atunci cînd alegi salteaua pentru copil fie că merge vorba de cărucior sau pătuc acesta trebuie să prevină problemele de coloana, să ofere un suport bun și un somn sănătos.

Pentru a afla prețul sau a face comandă de o saltea pentru pătuc poți să ne contactezi, coordonatorii noștri vor fi bucuroși să-ți ofere toată informația de care ai nevoi.