SALTELE ORTOPEDICE POTRIVITE PENTRU OAMENII CU GREUTATE

Deși majoritatea produselor, dormitoarelor cît majoritatea saltelelor sunt produse pentru persoane cu greutate medie, nu trebuie să uităm că sunt persoane cu o greutate mai mare care nu trebuiesc lăsate fără soluție. Dacă ai o greutate mare și ești în căutarea unei saltele confortabile atunci noi în continuare îți vom caracteriza cum ar trebui să fie salteaua pe care să o achiziționezi.

O saltea ortopedică pentru cei cu o greutate mai mare combină vîrful din tehnologia clasică de arcuri Bonnel cu tehnologia specifică saltelelor de poliuretan. Tehnologiile incorporate, designul, precum și materialele utilizate urmăresc asigurarea unui confort maxim și a unei susțineri corecte a corpului.

Arcurile tip Bonnel sunt din oțel bine tratat termic, sunt rezistente și pot susține o greutate mare, peste arcuri se aplică cîteva fîșii de diferite material precum: pâslă bine presată, poliuretan, strat de lîniță naturală. Părțile transversale la fel sunt bine întărite astfel încît să ofere susținere corectă fiecărui segment de coloană.

Cu ajutorul unei astfel de saltele somnul tău capătă o altă calitate! Te trezești în fiecare dimineață cu o nouă poftă de viață! Și toate acestea fiindcă salteaua ta, este perfect adaptată cerințelor tale, îmbrăcată în husă detașabilă.

Comandă acum o saltea și te vei bucura de confort mulți ani la rînd.