CE PUNCTE DE MINUS POATE AVEA SALTEAUA TA

De obicei auzim diverite beneficii, caracteristici și calități ale saltelelor pe care agenții de vînzări încearcă să le vîndă, dar cine ne va spune punctele de minus a fiecărui tip de saltea? Studiul arată că dormim aproximativ o treime din viață, din această cauză atunci cînd dorești să cumperi o saltea intereseazăte de toate avantajele și dezavantajele ei. Fie că merge vorba de o saltea cu arcuri, o saltea fără arcuri sau o saltea cu memory este esențial să fii informat.

Fii atent la fermitatea saltelei, de duritatea ei va depinde sănătatea coloanei tale vertebrale. Coloana vertebrală în general trebuie să rămînă dreaptă în timpul somnului, iar umerii și șoldurile trebuie să se scufunde în saltea în timp ce gîtul și spatele trebuie să rămînă în linie.

Găsește o saltea care ar copia forma corpului tău. Această caracteristică se găsește la saltelele cu memorie, deoarece spuma vasco-elastică ia forma corpului, susținînd coloana vertebrală în poziția corectă și micșorînd punctele de presiune.

Studiul arată că un consumator bine informat în cele mai multe cazuri se bucură de o alegere corectă, gîndeștete bine înainte de a face o astfel de achiziție.