2 ÎN 1 – SALTEA ORTOPEDICĂ ȘI SALTEA CU MEMORY FOAM ÎNTR-UN SINGUR PRODUS

O noua descoperire în domeniul producerii saltelelor, după o tehnologie americană este combinarea saltelelor ortopedice, cu bază de arcuri, cu noile saltele cu memory foam ce  i-au forma corpului.

Mai exact, acest tip de saltea are o bază realizată din arcuri legate între ele, și strat de poliuretan de 3 cm, peste care se aplică un strat de memory foam de 5 cm. Arcurile sunt realizate din oțel carbon cu grosimea de 2.2 mm.

 

Stratul de memory foam, gros de 5 cm, este o spumă vasco-elastică ce are proprietatea de a lua forma corpului sub influența căldurii corporale, astfel asigurînd proprietarului un plus de confort.

Datorită faptului că stratul de memorie se regăsește doar pe una din fețele saltelelei, utilizatorii unei astfel de saltea pot opta pentru una din următoarele opțiuni, întorcînd salteaua pe fața corespunzătoare: o saltea  ortopedica, cu duritate mai mare decît mediu, recomandată în special persoanelor care au probleme cu spatele sau o saltea cu memory foam, ce ia forma corpului oferind astfel un confort ridicat în timpul somnului.

Aceasta noua modalitate de a fabrica saltele, combinand beneficiile unei saltele cu arcuri și cele ale unei saltele cu spuma memory foam începe ușor să invadeze piața, și este una din cele mai des procurate saltele de către clienții noștri.