SALTEAUA POTRIVITĂ PENTRU O VIITOARE MĂMICĂ

Ești însărcinată, dormitul tău îți pare un coșmar, iar salteaua obișnuită îți pare inconfortabilă, e timpul să-ți schimbi salteaua. Copilul tău are nevoie de o dezvoltare cît mai sănătoasă, și un mediu cît mai liniștit și odihnitor.

Pentru o gravidă o saltea ortopedică trebuie să îndeplinească mult mai multe cerințe. Salteaua perfectă trebuie să aibă o duritate mai mare decît mediu, să ia forma corpului, să ofere un suport cît mai natural și sănătos coloanei vertebrale, și să nu creeze presiune asupra fătului. Din toate tipurile de saltele cele mai potrivite saltele sunt saltelele cu arcuri individuale sau cele cu memory.

 -    Saltelele cu arcuri individuale - sunt saltele special concepute pentru a oferi un confort foarte bun și o soluție ergonomică pentru susținerea în formă naturală a coloanei vertebrale. Fac parte din tipurile de saltele bazate pe tehnologia arcurilor împachetate independent. Dormind pe o astfel de saltea nu vei simți mișcarea partenerului și vei oferi un mediu sănătos de dezvoltare și odihnă fătului.

-    Saltele cu memorie- o astfel de saltea oferă un confort foarte bun cu un suport ferm al coloanei vertebrale, dar în același timp oferă și o protecție deosebită din punct de vedere al sănătății. O saltea memory foam ia forma corpului, nu crează presiune, și înbunătățește circulația sanguină.
Ambele variante sunt bune, doar că trebuiesc combinate și cu o pernă ortopedică cu memory calitativă.

SalteaOrtopedică.md vă oferă toată gama de saltele, inclusiv și cele potrivite pentru viitoarele mămici. Nu ezitați să ne contactați.