CE ESTE O SALTEA ORTOPEDICĂ CU MEMORIE?

Una din cele mai noi tendințe în lumea saltelelor sunt saltelele cu memorie ( saltelele memory foam). Și deși sunt cîțiva ani de la apariția acestui tip de saltele la noi pe piață, sunt totuși clienți care nu știu în ce constă o saltea cu memorie. Din această cauză am hotărît să venim cu un articol care va răspunde la întrebările clienților noștri fideli.

Saltelele cu memoie sunt produse din spumă memory foam, o spumă vasco-elastică de o densitate înaltă. Proprietatea principală a acestui material, o reprezintă faptul că fiind sensibilă la temperatură, se adaptează formei corpului pe măsură ce acesta o încălzește.

Memory foam-ul, a fost inventat în anul 1966, în cadrul unui proiect NASA, cu scopul de a îmbunătăți siguranța amortizoarelor din aeronave. După anii 90 spuma memory foam a început să fie folosită la fabricarea saltelelor și a pernelor, de-asemenea aceasta fiind folosite și  în fabricația anumitor produse medicale.
Saltelele cu memorie au foarte multe avantaje acestea fiind unele din cele mai confortabile saltelele de pe piață.

O saltea ortopedică memory reduce punctele de presiune, reduce la minim efectul de balans, deține proprietăți hipoalergenice și este ușor de întreținut.

Bine de știu o saltea memory foam poate fi combinată cu o saltea cu arcuri sau o saltea poliuretanică.

Dorești o saltea Memory Foam te invităm la noi pentru a o proba!