IMPORTANȚA CELOR 8 ORE DE SOMN PE NOAPTE

În fiecare zi este necesar de făcut cîteva lucruri simple care ne-ar ușura viața și ne-ar ajuta să avem un mod de viață sănătos, precum consumul a minim 2 litri de apă, reducerea consumului de zahăr și grăsimi etc. De-asemenea un sfat al mulor specialiști este că pentru un corp sănătos sunt nevoie și de 8 ore de somn pe noapte.

Deși mulți consideră că cele 8 ore de somn pe noapte sunt doar un mit, în ultimii ani s-au făcut studii, toate aceste studii au demonstrat că cele aproximativ 8 ore de somn pe noapte sunt necesare pentru sănătatea noastră.

Ca și în orice alte aspecte ale vieții, echilibrul este cheia succesului, somnul în exces este la fel de nociv ca și lipsa somnului. Lipsa somnului dereglează metabolismul și afectează procesul de ardere a caloriilor, poate crea oboseală și stări de nervozitate. Iar somnul în exces afectează mușchii, circulația sanguină și crează stări de lipsă de vlagă.
Este bine de menționat că aceste 8 ore de somn trebuie să fie și de calitate pentru ca rezultatul dimineața să fie unul bun. Dacă vei dormi pe o saltea necalitativă, veche și cu denivelări te vei trezi neodihnit și cu dureri de spate.

Optează pentru o saltea ortopedică și bucurăte de un somn de 8 ore sănătos.
Sperăm că am reușit să îți amintim de importanța celor 8 ore de somn pe noapte.

Cu drag SalteaOrtopedică.md!