CELE MAI IMPORTANTE DETALII ATUNCI CÎND ALEGI O SALTEA MEMORY FOAM

Atunci cînd mergi în magazine pentru a alege o saltea memory foam trebuie să iei în considerare căteva detalii:

1.    Construcția - Chiar dacă cei mai mulți consumatori cred că saltelele memory foam sunt construite toate la fel, adevărul este că unele modele pot avea o bază de arcuri, alte modele o bază din poliuretan.

 

2.    Grosimea - saltelele din spumă vâsco-elastică sunt disponibile într-o gamă largă de grosimi (2-8 cm). Ca o regulă generală, cu cât salteaua are mai mulți cm în grosime cu atât mai mult sprijin va oferi (și cu atât mai scumpă va fi). De obicei cea mai bună variantă este ca grosimea stratului de memorie să fie de 5 cm, confortul este la maxim și susținerea coloanei vertebrale este corectă.

3.    Garanția – Garanția este un aspect important în momentul în care achiziționezi o saltea memory foam

4.    Densitatea - O saltea cu o densitate foarte mare nu va avea aer în spumă aproape deloc.

Un exemplu de densitate potrivită este valoarea de 55 kg/mc, deoarece oferă echilibrul perfect între durabilitate, circulația aerului și felul în care se simte, sau oferă un compromis între a susține și a fi confortabilă.

Executată după orice dimensiune, salteaua memory foam reușește să susțină corpul fără puncte de presiune, să ofere un nivel maxim de relaxare. Iar avantajele unui somn liniștit sunt neprețuite.