CUM SĂ SCAPI DE DURERILE DE SPATE ȘI NOPȚILE NEDORMITE?

În timp ce dormim, corpul nostru se regenerează, se odihnește, își recapătă puterile. Iar ignorarea problemelor legate de somn este cea mai gravă afecţiune dintre toate”. De aceea, alegerea saltelei pe care dormim este esenţială pentru un somn sănătos.

Pentru că fiecare dintre noi suntem diferiţi, este necesar să facem alegeri personalizate în funcţie de disconfortul pe care îl simţim în timpul somnului.

Fiecare brand de pe piață întâlnit vine cu argumente minunate, însă atunci când vine vorba despre dvs, este primordial să identificaţi problema cu care vă confruntaţi, în timpul orelor de odihnă. În funcţie de aceasta, se va face şi alegerea saltelei. Problemele semnalate cel mai des sunt durerile de spate, vascularizarea redusă a extremităţilor, amorţirea membrelor, dureri la nivelul coloanei vertebrale, dureri în zona lombară, etc. Astfel primul care ne poate ghida spre caracteristicile saltelei este însuşi corpul nostru.

Orele de odihnă sunt extrem de importante pentru dvs. O viaţă sanatoasă şi o alimentaţie pe masură trebuie să fie menţinute de un somn liniştit şi într-o poziţie corectă. Astfel alegeți salteaua și perna potrivita și bucurați-vă de un somn liniștit.