SALTEA FĂRĂ ARCURI MEMORY FOAM – O SALTEA CE NU TREBUIE SĂ LIPSEASCĂ DIN DORMITORUL TĂU

O saltea fără arcuri Memory Foam este o saltea constituită numai din spumă. Aceasta este o saltea ergonomică, de o calitate superioară, conferită de materialul din care este fabricata: memory foam material visco-elastic (5 cm) ce asigură dispersarea uniforma a punctelor de presiune) și poliuretan cu densitate înaltă.

O saltea fără arcuri Memory Foam este o saltea recomandată oricărei persoane care își dorește confort, dar și un suport ortopedic pentru coloana vertebrală.

Stratul de spumă cu memorie are o grosime de 5 cm și stă pe o bază de spumă poliuretanică cu densitatea de 28, salteaua avînd o grosime totala după necesita (de la cea mai mică la cea mai mare). Amprenta corpului este preluata doar de stratul de Memory Foam de la suprafața saltelei, stratul de spumă de dedesubt rămînînd ferm, ceea ce creează un echilibru perfect între confort și susținere.

Salteaua Memory Foam este hipoalergenică, astfel nu permite acarienilor și bacteriilor să se dezvolte în interiorul ei. Husa saltelei este detașabilă, și există posibilitatea de a alege dintre o husă matlasa și una nematlasată.

Salteaua din spumă cu memorie este o adevărată investiție, ea asigurînd o odihnă excelentă și foarte sănătoasă.