RAPORTUL PREȚ - CALITATE LA SALTELELE ORTOPEDICE

O saltea de calitate este o investiție pe o durată mare de ani, minim 5 ani. În funcţie de mărime, de tehnologia şi materialele folosite în componenţă, de calitatea lor şi de avantajele pe care le oferă, de producător și marcă preţul unei saltele poate varia.

Pentru saltelele din spumă Memory Foam, preţul va fi întotdeauna mai mare decât pentru una cu arcuri şi va creşte o dată cu nivelul calităţii. De-asemenea este bine de știu că și în cazul saltelelor cu arcuri prețul diferă de la o saltea la alta în funcție de tipul arcului, numărul acestora în saltea. Cu cît numărul arcurilor este mai mare cu atît și prețul este mai mare. La preț influențează și restul straturilor din saltea, tipul husei, calitate matlasării etc.

De-asemenea prețul este deseori influențat de numele de marcă, nu trebuie să vă lasați dusi de acest criteriu. Atunci cînd doriți să procurați o saltea nouă faceți mai întîi de toate un studiu de piață, încercați să probați saltele de la diferiți producători astfel în cît alegerea să fie una bună exact după necesitățile dvs.

SalteaOrtopedică.md vă dorește cumpărături plăcute!