CE PERNĂ CUMPERI PENTRU A STOPA RIDURILE DE PE FAȚĂ TA!

Chirurgia și cremele antiîmbătrînire mai au de așteptat, atunci cînd noi femeile avem grijă de noi.

Trebuie să ținem cont de cîteva lucruri ca tenul nostru mereu să arăte tînăr și plin de viață. Este bine de știut că nu doar alegerea alimentelor, cosmeticii, consumarea vitaminelor joacă un rol foarte important la prevenirea ridurilor ci și modul în care dormim și tipul pernei folosite.

Probabil deja te-ai făcut cunoscută cu starea feței cu care te trezești dimineața după un somn sănătos de minim 7 ore.


Ce recomandă experții în saltele ortopedice?

Specialiștii recomandă dormitul pe spate, deoarece dormitul pe o parte mărește riscul de apariție a ridurilor în zona bărbiei și obrajilor, iar dormitul pe burtă, mărește apariția ridurilor în jurul ochilor.

Urmele lăsate de pernă pot avea riscul ca ridurile obtinute de a nu mai despărea niciodată. Din această cauză este foarte important să alegi și perna potrivită, dar și să dormi în poziția corectă.

Dermatologii recomandă să renunți la clasicele perne umplute cu pene sau alte material și să optezi pentru pernele ortopedice cu efect de memorie.

Pernele cu memorie au posibilitatea de a se modela exact după forma corpului, gîtului și feței astfel încît pielea ta în timpul nopții să poată respira și să-și păstreze forma.

Se întîlnesc două tipuri de perne Memory în dependență de formă: perne memorie cu formă anatomică, ce se potrivesc mai mult pentru dormitul pe spate și pernele Memory cu formă clasică dreptunghiulară, pentru doamnele sau domnișoarele care dorm pe o parte.

Opțional, mai putoi opta și pentru pernele de tip-corp, care pot oferi un somn liniștitor și sănătos.