CELE MAI BUNE SFATURI LA ALEGEREA UNEI SALTELE

Un somn liniștit și sănătos îți asigură o bună dispoziție și o productivitate mare pe tot parcursul zilei.

Astfel îți recomandăm să alegi o saltea potrivit necesităților tale. În continuare îți oferim cîteva sfaturi cum și la ce trebuie să atragi atenția la alegerea unei saltele:

-    Implică familia. Mergi la magazin și probează saltelele cu partenerul, soțul tău. Deoarece salteaua trebuie să fie comodă pentru amîndoi.

-    Fă o investiție. O saltea nouă este o investiție pe o perioadă îndelungată de timp, astfel îți recomandăm să nu faci economii ci să cumperi o saltea de calitate.

-    Materialul din care este făcută. Analizează structura saltelei pe care vreai să o achiziționezi ( arcuri, poliuretan, latex, memory foam). Spre exemplu, cea din spumă cu memorie este cea mai potrivită pentru un somn ușor pentru că elimină punctele de presiune.

-    Alege înălțimea potrivită. Specialiștii recomandă o saltea de cel puțin 18 cm înălțime, Este înălțimea ideală când alegi salteaua pentru dormitorul tău. De-asemenea este important ca salteaua să fie cu 15 cm mai lungă decât persoana care o va folosi.

-    Ia în considerare matlaseul saltelei. Matlasarea husei este foarte importantă, aceasta răspunde de căldură și confort.

SalteaOrtopedică.md te așteaptă pentru a proba saltelele noastre, satisfacem orice dorință și necesitate.