Saltea cu arcuri bloc sau arcuri individuale – de care sa cumperi.

Bonell ori PocketSaltelele ortopedice sunt de mai multe tipuri:

cu arcuri si fara arcuri. Cele cu arcuri la fel se divizeaza in categoria cu arcuri bloc, tip Bonell, si arcuri individuale, tip Pocket. Azi vom discuta despre caracteristicele acestor doua tipuri de saltele si te vom ajuta sa faci o alegere corecta atunci cind vreai sa mergi la cumparaturi.

De ce sa alegi salteau cu arcuri tip Bonell?

Salteaua ortopedica pe baza de arcuri Bonell, are cel mai avantajos raport pret – calitate. Pentru a avea parte de un confort nu vei fi nevoit sa dai o avere. Un avantaj mare la aceste tipuri de saltele este ca poti sa iti alegi gradul de rigiditate in functie de nevoile personale. Unele modele de saltele ortopedice au rezistenta printre arcuri ceea ce va asigura nu doar o pozitie corecta in timpul somnului dar si o durata de exploatare de lunga durata.

Atunci cind alegi salteaua, atrage atentia la calitatea materialelor din care este confectionata aceasta. Arcul este un criteriu foarte important la calitatea saltelei si la confortul oferit de aceasta.

De ce sa alegi salteaua cu arcuri tip Pocket?

Saltelele ortopedice cu arcuri individuale (Pocket) sustine corpul in toate punctele de sprijin, acest lucru se datoreaza faptului ca arcurile ,,ambalate separat’’ actioneaza individual. Fiecare arc este impachetat intr-un saculet din material textil care are rolul de a amortiza presiunea pe care arcul o produce.

Saltelele Pocket se muleaza dupa forma corpului, soldurile si umerii sunt scufundati pe cind spatele ramine drept. Pe linga faprul ca scade tensiunea la nivelul capilarelor, acesta saltea sustine o buna circulatie a singelui. Un alt avantaj a acestor saltele este ,,efectul de balansare’’: in timp ce o persoana se misca, cealata nu va simti nimic.

SalteaOrtopedica.md va propune saltele cu arcuri bloc si arcuri bonel la diverse dimensiuni si la cele mai bune preturi, pentru a afla pretul saltelei dupa dimensiunea dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.