Saltele Anatomice ori Saltele Ortopedice | Caracteristici

SALTELE ORTOPEDICE - CHSINAU, MOLDOVASalteaua Ortopedică joacă un rol esențial în timpul somnului, și a calității acestuia.

De obicei, este bine dacă salteaua nu oferă presiune asupra corpului, și oferă un efect confortabil. Saltelele Ortopedice se clasifică într-o scară de la 1-10, de la anatomic - Ortopedic - Dur.

 

Saltelele Anatomice -  repetă forma și conturul corpului, mențin coloana vertebrală într-o poziție confortabilă și anatomică, relaxează mușchii spatelui - se potrivesc doar persoanelor care nu le plac saltelele dure.

Saltele Ortopedice – această proprietate oferă saltelei de a rezista presiunii greutății corporale și să mențină poziția corectă a coloanei vertebrale. Salteaua ortiopedică este mai dură decât salteua anatomică.

I M P O R T A N T

De la o scară de la 1 la 10, saltelele ortopedice sunt aproximativ între 7 și 10.

Saltelele Dure - Sunt saltelele destinate persoanelor cu greutate mai mare, și la fel se includ în categoria ”saltea ortopedică”.

RECOMANDĂRI:

Saltelele ortopedice din scara 7-10 se recomandă copiilor pînâ la vîrsta de 3 ani. Recomandabil este ca salteaua copilului de pînă la 3 ani să fie mai dură.

Ai observat vreodată, că după ce te trezesti dimineața, chiar și dupa un somn lung, nu te simți odihnit?

Ești fără dispoziție, simți disconfort în tot corpul. Poate că problema este în salteaua pe care dormi. Și nu este vorba doar de un disconfort, o saltea neconfortabilă poate provoca chiar și probleme de sănătate.

Conform statisticilor, aproape 40% din populație au dureri de spate din cauza organizării necorespunzătoare a somnului.

In această situație ai nevoie de o saltea ortopedică.

Astăzi, producătorii oferă o gamă largă de saltele care îmbunătățesc calitatea somnului, ca de exemplu saltelele ortopedice de diferite categorii de căptușeală.

Construcția acestora este diversă, o popularitate mare o au saltelele din arcuri, spumă poliuretanică și din latex.

Pentru a alege salteua de care ai nevoie, îți recomandăm să vii în showroomurile noastre, pentru a testa și a procura exact salteaua care consideri că ții mai comodă și mai aproape de gusturile tale.