Saltea ortopedica ingusta

SALTEA DORMITOR MIC

Contact

Alte informații

Alte informații:

Saltelele pentru dormitoarele mici sunt destinate pentru somnul şi odihna doar a unei singure persoane sau membru al familiei.

Acest tip de saltele ortopedice au dimensiuni mici precum 80x190, 90x190, 80x200 sau 90x200 cm. Dimensiunile alese pentru saltelei va depinde de dormitorul de care dispuneţi. De accea înainte de a cumpăra salteaua ar trebui mai întîi de toate să luaţi mărimile precise ale patului. Toate măsurările trebuiesc făcute în partea interioară a patului. De-asemenea luaţi în consideraţie greutatea şi vîrsta persoanei care va dormi pe ea. Saltelele mici în general au structura formată dintr-o plasă de arcuri din oţel-carbon cu o grosime de 2,2 mm, fiecare rînd de arcuri fiind legat de următorul printr-o sîrma elicoidală din oţel-carbon cu grosime de 1,4 mm pentru creşterea rezistenţei la utilizare.

Marginea antilăsare este compusă din spumă poliuretanică cu densitatea de 85 kg/mc. Husa sau materialul de acoperiri este matlasat compus din 50 % bumbac si 50 % material sintetic.