Saltea pat Standard

SALTEA PAT STANDARD

Contact

Alte informații

Alte informații:

Dimensiunile de 120x190, 140x190, 120x200, 140x200 cm, se referă la saltelele pentru dormitoarele regulare (medii).

La alegerea saltelelor ortopedice medii ne oprim de cele mai multe ori din doua motive. În primul rînd există situaţii cind spaţiul din dormitor este prea mic şi nu e atît de comod să ocupi mult spaţiu cu un dormitor mare, astfel persoanele aleg o saltea şi un dormitor mediu. Este bine de ştiu că somnul pe astfel de tipuri de dormitoare poate fi cam înghesuit, de aceea atunci cînd alegeţi salteau e bine să luaţi în considerarea dorinţele ambelor persoane. La fel salteaua trebuie aleasa luînd în considerare greutatea fiecărei persoane care va dormi pe ea. În al doilea rînd saltelele ortopedice pentru paturii medii sunt alese de către persoanele care dorm singure şi iubesc să se bucure din plin de largul patului.

Saltelele medii în general au structura formată dintr-o plasă de arcuri din oţel-carbon cu o grosime de 2,2 mm, fiecare rînd de arcuri fiind legat de următorul printr-o sîrma elicoidală din oţel-carbon cu grosime de 1,4 mm pentru creşterea rezistenţei la utilizare.
Marginea antilăsare este compusă din spumă poliuretanică cu densitatea de 85 kg/mc. Husa sau materialul de acoperiri este matlasat compus din 50 % bumbac si 50 % material sintetic.