CUM ALEGEM SALTEAUA POTRIVITĂ PENTRU DOUĂ PERSOANE?

Patul de două persoane sau patul „matrimonial” ridică mult mai multe probleme decît un pat pentru o singură persoană.

Conform specialilștilor, salteaua ideală pentru doua persoane, ce ține de spațiu, ar trebui să fie destul de lată încît cei doi parteneri să poata sta unul lîngă celălalt, întinși, cu brațele sub cap, îndoite, fără să își atingă coatele. De asemenea, în ceea ce privește lungimea, patul ar trebui să fie cu cel puțin zece centimetri mai lung decît înălțimea celui mai înalt partener.

Calitatea saltelei este importantă, precum și structura acesteia trebuie să susțină o greutate mai mare față de o saltea single.

Confortul reprezintă un alt aspect care contribuie la odihna și relaxarea noastra, în condiții optime. De aceea, cînd mergeți la cumpărături este bine să „testati” salteaua chiar în showroom. Saltelele sunt acoperite de o folie protectoare, astfel încît clienții să se așeze în poziția preferată de somn și să își găsească salteaua preferată.

În funcție de preferințele fiecăruia, dar și de problemele de sănătate a coloanei vertebrale, există o mulțime de saltele ortopedice, alegerea depinde doar de dvs.

Faceți o alegere corectă și bucurați-vă de un somn confortabil și sănătos.